Privacy Verklaring

PRIVACYBELEID PTAH B.V.

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke persoonsgegevens we van u verzamelen, waarom we deze gegevens verwerken, wat de bewaartermijnen en uw rechten zijn.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van Ptah B.V. Graag wijzen wij u erop dat Ptah B.V. niet verantwoordelijk is voor het privacy-beleid van andere sites en bronnen die op onze website vermeld worden.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Ptah B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Ptah B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Ptah B.V. verstrekt. Ptah B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IBAN gegevens (alleen in geval van een kunstuitleenovereenkomst)

 

WAAROM PTAH B.V. GEGEVENS NODIG HEEFT

Ptah b.v. kan uw persoonsgegevens in haar relatiebestand opnemen om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen bijvoorbeeld als u telefonisch niet bereikbaar bent. De rechtsgrond hiervoor is een gerechtvaardigd belang en u kunt natuurlijk altijd verlangen dat wij uw gegevens uit ons bestand halen, tenzij hier een wettelijke verplichting op rust.  

Ptah B.V. kan uw persoonsgegevens tevens gebruiken om een met u gesloten overeenkomst te kunnen uitvoeren, doorgaans is dit een kunstuitleenovereenkomst.

Na uw toestemming daartoe sturen wij u onze nieuwsbrief en daarvoor hebben wij uw naam en emailadres nodig. Bij elke nieuwsbrief heeft u de mogelijkheid om u uit te schrijven (opt-out); uw gegevens worden dan niet langer bewaard. 

 

HOE LANG PTAH B.V. GEGEVENS BEWAART

Ptah B.V. bewaart uw persoonsgegevens in principe niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan twee jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Als u bij ons klant bent geworden bewaren wij uw gegevens tien jaar uit service overwegingen, bijvoorbeeld om u van dienst te kunnen zijn bij waardebepaling van het door u gekochte kunstwerk. Na deze periode nemen wij contact met u op en vragen uw toestemming om uw gegevens voor een volgende periode te mogen bewaren. Op uw eerste verzoek worden uw gegevens altijd direct uit onze bestanden verwijderd, tenzij er een wettelijke verplichting op rust om deze te bewaren.

 

DELEN MET ANDEREN

Ptah B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Ptah B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken wij voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website en om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Ptah B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Ptah B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Uw gegevens zijn daarbij geanonimiseerd. 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), kan naar en door Google opgeslagen worden op servers in de Verenigde Staten; om bescherming op het niveau van de AVG/GDPR te waarborgen, voldoet Google aan het zgn. Privacy Shield. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Op deze pagina geeft Google ook aan hoe u uw privacy-instellingen kunt inzien en/of wijzigen. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Ptah B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

MAILCHIMP

Wij maken gebruik van MailChimp, een derde partij die het verzenden van nieuwsbrieven afhandelt. Alle nieuwsbrieven die u van ons ontvangt worden verzonden via de servers van MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke verzonden nieuwbrief ziet u de ‘unsubscribe’ link. Als u hier op klikt ontvangt u geen nieuwsbrieven meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen. Het privacybeleid van Mailchimp treft u hier aan.

 

COOKIES 

Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.“

 

UW RECHTEN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, de verwerking te beperken of uw gegevens te verwijderen. U kunt een verzoek daartoe sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ptah B.V. zal zo snel mogelijk, maar altijd binnen twee weken, op uw verzoek reageren. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens te Den Haag als u van mening bent dat wij niet zorgvuldig en veilig met uw persoonsgegevens omgaan en/of niet adequaat uw rechten respecteren. 

 

BEVEILIGEN

Ptah B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ptah B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ptah B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Ptah B.V. op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

Ptah B.V. is als volgt te bereiken: 

Post- /Vestigingsadres: Venloseweg 2, 5931 GT Tegelen

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 12052497

Telefoon: 077-3230078

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-05-2018